Nu finns vår eget Nötkött i butiken!

Nu finns det gårdens egna Nötkött i frysen! Prova på och känn skillnaden!

Hög efterfrågan på lamm, nytt samarbete med Godare - Naturbeteskött ifrån söderköping!

Många är otroligt sugna på svensk lammkött! Då vi har haft aldeles för lite lammkött och ändå vill erbjuda er ett kött med bra kvalite och med en bra djuromsorg har vi kommit i kontakt med Godare - Naturbetes kött ifrån söderköping. Mellan den 24-28/10-16 kommer vi få en laddning med blandade detaljer ifrån deras lamm vilket vi känner oss hel nöjda med!

Nu finns vårat eget nötkött i butiken!

Passa på att pröva vårat delikata nötkött från våra egna djur.

20/11-15 Vårat eget nötkött!

Ändrad tid för första dag av försäljning av vårt eget nötkött.
Vi valde att hängmöra 10 dagar xtra och kommer därför kunna erbjuda er först den 20/11 på eftermiddagen.

Frysen så gott som tom, nu är det dax för nötkött!

Nu är slakt tid bestämt hos vikbolands kött (strutsfarmen), Vi beräknar att köttet finns för försäljning mellan 9-11/11. Info kommer komma!

Nu finns Lammkött!

Lammen är styckade i grilltema med allt i "kotlett" väg, bog fick bli en detalj med samt färsen. Smaklig måltid!

Kalkon och Fläsk köttet nästan slut!

Snart är alla detaljer slut och kommer ej komma in förens december igen. Passa på att köp våra härliga fläsk karrér till sommar grillningen innan de tar slut!

Fläsk och Kalkon kött!

Nu finns äntligen vårat eget fläskkött ifrån våra linderödgrisar som ni säkert har sett bökat här på gården! Även vårat egna kalkonkött finns att köpa nu med! 

Nu är Lammköttet nästan slut och vi väntar på att ta in vårt egna fläskkött!

Det finns få detaljer kvar av lammköttet, någon stek, lite ribbs och kokkött! Vi har fått bra respons och vi är glada att ni har tyckt om vårat fina lammkött! Vad som kommer härnäst är vårat eget fläskkött som beräknas komma under december månad, mer information kommer komma innom kort!

Vad vi har inne nu!

Den 29/8 var det premiär för gårdens första egna kött i gårdsbutiken! Vi erbjuder 2 st lamm födda januari och mars färdigstyckade i detaljer såsom Innerfilé, Kotlettrad av sadel, Benfri stek, Kokkött, Färs med mera.