Väkommen till vår Gårdsbutik!

Här finner du ett sortiment utav egen producerade varor såsom gårdens egna grönsaker, vår goda Kombucha, vårt eget naturkött och självklart vår omtycka potatis. Självklart har vi mycket mer från oss själva men också produkter med hög kvalité ifrån andra små producenter!

Just nu är vi inne på lågsäsong.

Det betyder att det är betydligt mindre utbud. Men vi har fortfarande vår Goda potatis, härliga ägg, kött och vår omtyckta kombucha!
Välkommna!!

Låg Säsong 2017

Öppetider;
Måndag stängt
Tis-Fredag 10.00-18.00
Lör-Söndag 10-15.00

Välkommna!

Nyheter!

Förberedelser inför säsong 2017.

Nu under Jan-April är det mycket planering inför kommande säsong som brukar dra igång i maj månad. Lite nya idér ska komma på plats och en drös med grönsaker och andra härliga produkter ska komma till butiken. Vi väntar ivrigt på att vårbruket ska ta fart med allt vad det innebär!

Nu börjar vårkänslorna och vi har därför börjat fylla på butiken med bra svenska produkter!

Nyttiga och bra produkter ifrån bland annat Valterstens El & Lantbruk. Passa på att kolla in !
 

Ombyggnation till odlingsrum!

Nu är vi nästintill klara med vårat odlingsrum som ligger dörr i dörr med gårdsbutiken! Vi kommer pröva att odla fram kryddor och skott av de olika slag som kommer finnas till försäljning nån gång i början av juni.

Vårat eget Nötkött!

Passa på att pröva vårat delikata nötkött från våra egna djur.

Plock ur storlåda potatis!

Med bra på pris på Pentland och solist, Lördagen den 31/10 och Söndag den 1/11. 
Passa på !!!

Lammkött i frysen!

Nu finns det kotletter av olika de slag, färs och bog med ben! 

Säsongs start 10/6-15

Vi börjar skörde våra tidigaste grönsaker med start den 10/6-15. Allt eftersom kommer det in mer och mer och räknar med att ha fullt sortiment runt mitten av juli!
Välkommna in för att smaka våra härliga primörer eller kolla på gårdens alla djur! En rolig familjeutflykt med en inblick på ett småskaligt lantbruk! 

Nu är det nära säsongs start och inte mycket finns kvar av vinter produkterna.

Vi tackar alla från säsong 2014 och ser ifram emot att få fylla kylen med våra egna grönsaker igen och välkomna säsong 2015. Vi kommer nu börja ta in nya produkter och fylla upp butiken medans vi väntar på våra egna. Om det är någon specifik produkt som ni vill se att vi har hör gärna av er!

Nu finns vårat eget fläsk och kalkon kött i butik! 11/12-14

Nu har vi vårat eget kött ifrån gris och kalkon hemma, Lagom till jul så passa på!

Skörde dag! 25/10-14

Nu har vi fått upp potatisen ur backen och lagrat in den, och vad passar bra att erbjuda då, Jo plock ur storlåda av både fast och mjölig potatis och även rödbetor i storlåda. Priserna kommer ligga på 3kr/kg på både potatisen och rödbetorna! Vi kommer även erbjuda Ponnyridning till dom små, grillkorv för de hungriga och matning av djuren och mycket mer! Välkommna!

Höst event!

Nu börjar hösten närma sig och potatis
plockas för fullt för att få in för lagring,
när potatisen skörden är inne kommer vi
erbjuda er en dag med korvgrillning, ponnyridning, plock av potatis i storlåda och mycket mer! Datum kommer komma inom kort! Håll utkik på hemsidan eller i NT för datum och tid!

Östgöta dagarna, Färgargården och Himmelstalundsgymnasiet 50år!

Under östgöta dagarna befann vi oss på ormsätter viltkött ute på vikbolandet, vi hade både fint väder och träffade många härliga människor vilket resulterade i en kul helg med många glada miner! Vi tackar er alla som kom och besökte oss och självklart Ormsätter för allt! Hoppas vi syns nästa år igen!